9 / 10,0 gebaseerd op 3 reviews

Online Reserveren
U bestelt uw taxi bij voorkeur online via onze website, zodat wij al uw gegevens meteen correct binnenkrijgen. U krijgt dan ook direct de bevestiging van uw reserveringsaanvraag.

Directe Schipholservice
Wij brengen u altijd rechtstreeks. Dat wil zeggen dat wij u niet met andere reizigers combineren in een taxi. Zo bent u comfortabel en zo vlot als mogelijk is op uw bestemming.

Brengen naar de luchthaven
Op het door ons voorgestelde tijdstip of op het door u gewenste tijdstip zal de taxi voorrijden en u rechtstreeks naar de vertrekhal van de luchthaven brengen.

Ophalen vanaf de luchthaven
Wij halen u meestal op vanaf het meetingpoint op de luchthaven. Er zijn geen wachttijden en u wordt door de chauffeur naar de auto begeleid.

Bagage op uw reis
Wij gaan uit van een grote koffer en handbagage per persoon. Neemt u meer bagage mee, dan dient u dit aan te geven, u krijgt dan een grotere taxi toegewezen. Een toeslag is dan mogelijk.

Ritvergoeding
Betaalt u uw rit bij voorkeur contant aan het einde van uw taxirit. Als u pinnen of creditcard prefereert kunt u dit bij het reserveren aangeven.

Reist u op kosten van uw bedrijf, dan kunt u achteraf een factuur van ons krijgen of indien u dat prefereert betalen aan het eind van de taxirit met uw corperate creditcard.